AnaSayfa / Genel / Kahve falında saman içinde yumurta görmek

Kahve falında saman içinde yumurta görmek

Kahve falında saman içinde yumurta görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında saman içinde yumurta gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Kahve falında saman içinde yumurta görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yumurta görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde saman görmek atılıma geçeceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz saman görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil saman görmek üzüntülerin biteceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına işaret eder.

Kahve falında saman yüklü kamyon görmek keyifli olacağına, zorlukların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir