AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Değişimden çok fazla hoşlanmasınızda bazı şeyleri denemenin her zaman faydası olabilir.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saman içinde yumurta görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında samanlıkta yumurta görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak saman görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yonca samanı görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saman altında kalmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvala saman doldurmak atılan adımların zarar vereceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir