AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata saman vermek

Kahve falında ata saman vermek

Kahve falında ata saman vermek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, dertlerin sonlanacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ata saman vermek gördüyseniz:

  • Aktif olmanız gerekiyor.

Kahve falında ata saman vermek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ata saman yedirmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işarettir.

Kahve falında saman yakmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yanmış saman görmek rahata ereceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yonca samanı görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvala saman doldurmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında samanlıkta yangın görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında saman taşımak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir