AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, isteklerine kulak vereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Hukuksal, finansal veya sağlıkla ilgili konularda ortaya çıkacak haberlere veya bilgilere göre ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında samanlıkta yumurta görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet eder.

Kahve falında saman içinde yumurta görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında samanyolunu görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına inanılır.

Kahve falında samanlık yangını görmek mutlu günlerin yaşanacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük saman görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında saman kağıdı görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir