AnaSayfa / Genel / Kahve falında saman savurmak

Kahve falında saman savurmak

Kahve falında saman savurmak yenisinin başlayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında saman savurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu çekmeniz olasıdır.

Kahve falında saman savurmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında para savurmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında harman savurmak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçları savurmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, zengin bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını savurmak lüksüne de lüks katacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında buğday savurmak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına yorulur.

Kahve falında saç savurmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını savurmak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir