AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut samanı görmek

Kahve falında nohut samanı görmek

Kahve falında nohut samanı görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, stresten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut samanı gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında nohut samanı görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet eder.

Kahve falında boş samanlık görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında saman çuvalı görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında samana saklanmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday ve saman görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde saman görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında saman yakmak onun mutlu olmasına vesile olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saman yüklü kamyon görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir