AnaSayfa / Genel / Kahve falında saman yakmak

Kahve falında saman yakmak

Kahve falında saman yakmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, tüm keyfinin kaçacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saman yakmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında saman yakmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında samanlık yakmak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz saman görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata saman yedirmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak saman görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında samanlıkta yumurta görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına işarettir.

Kahve falında saman yığını görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday ve saman görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir