AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlık yakmak

Kahve falında samanlık yakmak

Kahve falında samanlık yakmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret eder.

Kahve falında samanlık yakmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında saman yakmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında samanlık yakmak zaferlere doymayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek samanı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yatmak duaların boşa gideceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Kahve falında samanın yandığını görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret eder.

Kahve falında saman yüklü kamyon görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saman çuvalı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında samanlıkta fare görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir