AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata saman yedirmek

Kahve falında ata saman yedirmek

Kahve falında ata saman yedirmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ata saman yedirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında ata saman yedirmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Kahve falında ata saman vermek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvala saman doldurmak hem dua alacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında saman tozu görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, acılarını dindireceğine delalet eder.

Kahve falında samanyolunu görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde saman görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil saman görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında saman taşımak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir