AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saman görmek

Kahve falında beyaz saman görmek

Kahve falında beyaz saman görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saman gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz saman görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında ata saman vermek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yonca samanı görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve saman doldurmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ineklere saman vermek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında samanyolunu görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı saman görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında samanlı su görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir