AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak saman görmek

Kahve falında ıslak saman görmek

Kahve falında ıslak saman görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak saman gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ıslak saman görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında samanlıkta fare görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde saman görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, insanların takdirine mazhar olacağına delalet eder.

Kahve falında balya saman görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ot saman görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında nohut samanı görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında samana gömülmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir