AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ve saman görmek

Kahve falında buğday ve saman görmek

Kahve falında buğday ve saman görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çıkmaza gireceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday ve saman gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında buğday saman görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday ve saman görmek kötü günler görüleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında samanlığın yıkıldığını görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saman yakmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında samanlıkta yatmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saman tozu görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında samanyolu yıldızı görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında samanlık yangını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, duraklama yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir