AnaSayfa / Genel / Kahve falında salyangoz görmek

Kahve falında salyangoz görmek

Kahve falında salyangoz görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salyangoz gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Kahve falında evde salyangoz görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salyangoz görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil salyangoz görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya yorulur.

Kahve falında büyük salyangoz görmek çok yıpranacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salyangoz yemek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok salyangoz görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz salyangozu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir