AnaSayfa / Genel / Kahve falında sallanan minare görmek

Kahve falında sallanan minare görmek

Kahve falında sallanan minare görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elde edilen nasibin artacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sallanan minare gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında minarenin sallandığını görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sallanan minare görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski minare görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun minare görmek işinden geri kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulur.

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minare yaptığını görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine yorulur.

Kahve falında minareden atlamak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında minare kandili görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir