AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski minare görmek

Kahve falında eski minare görmek

Kahve falında eski minare görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sorunlarını unutacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski minare gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında eski minare görmek büyük hatalar yapacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında iki minare görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine inanılır.

Kahve falında minare alemi görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük minare görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, bir konuda destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minarenin yandığını görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minare taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda minare görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çifte minare görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir