AnaSayfa / Genel / Kahve falında minareden atlamak

Kahve falında minareden atlamak

Kahve falında minareden atlamak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, umduğunu bulamayacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında minareden atlamak gördüyseniz:

  • Belli konular sizin müdahaleniz olmadan kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında minareden atlamak aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine yorulur.

Kahve falında cami minaresinden düşmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek eline geçen malları tutamayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sallanan minare görmek ekmeğinin azalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek maddi kayba uğrayacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camii minaresi görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına inanılır.

Kahve falında minarenin yandığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil minare görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir