AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun minare görmek

Kahve falında uzun minare görmek

Kahve falında uzun minare görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, övgü dolu sözler duyacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun minare gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Kahve falında uzun minare görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında minareler görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami minaresine çıkmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek ne yapacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minareden düştüğünü görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında denizin içinde minare görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına inanılır.

Kahve falında minarede olduğunu görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir