AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare kandili görmek

Kahve falında minare kandili görmek

Kahve falında minare kandili görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, makamının artacağına, nahoş sözler işiteceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında minare kandili gördüyseniz:

  • Duygusal konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında minare kandili görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kandil simiti yemek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan kandil görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında berat kandili görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kandili görmek işlerinin yaver gideceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kandil simidi yemek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kandil mesajı almak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında miraç kandili olduğunu görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir