AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare yaptığını görmek

Kahve falında minare yaptığını görmek

Kahve falında minare yaptığını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minare yaptığını gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Kahve falında çok sayıda minare görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çifte minare görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulur.

Kahve falında minare yaptırmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ışıklı minare görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek torunlarına dahi yeteceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini minarede görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minare yıkılmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minare görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir