AnaSayfa / Genel / Kahve falında minarenin sallandığını görmek

Kahve falında minarenin sallandığını görmek

Kahve falında minarenin sallandığını görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında minarenin sallandığını gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Kahve falında sallanan minare görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında minarenin sallandığını görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında minarede olduğunu görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Kahve falında yıkık minare görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında minareden atlamak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda minare görmek parasal krizler yaşanacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında cami minaresi görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, ihtiyaçlarını giderebileceğine inanılır.

Kahve falında çok minare görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir