AnaSayfa / Genel / Kahve falında kristal avize görmek

Kahve falında kristal avize görmek

Kahve falında kristal avize görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sermayesinin çoğalacağına, kazancın gittikçe artacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, azap çektiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kristal avize gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kristal avize görmek maddi açıdan ferahlamaya, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kristal görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kristal yüzük görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Kahve falında parlak kristal görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kristal kadeh görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kristal boncuk görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kristal görmek işlerinin hemen hallolacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında kar kristali görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir