AnaSayfa / Genel / Kahve falında avizenin düştüğünü görmek

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek ileriye gideceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avizenin düştüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına inanılır.

Kahve falında avize takmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek kısmetlerinin de kapanacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında avize dükkanı görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, hükmünün geçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırılan avize görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında avize asmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lamba avize görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın avize görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir