AnaSayfa / Genel / Kahve falında avizelerin sallandığını görmek

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avizelerin sallandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sallanan avize görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına rivayet eder.

Kahve falında yeşil avize görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, dostlardan zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında avize görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avize hediye almak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde avize görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avize almak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, işlerinden feragat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir