AnaSayfa / Genel / Kahve falında avize asmak

Kahve falında avize asmak

Kahve falında avize asmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avize asmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılma, iletişim ağınızı güçlendirme şansını doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında avize asmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük avize görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında avize hediye almak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah avize görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avize satın almak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında yanan avize görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir