AnaSayfa / Genel / Kahve falında şal eşarp görmek

Kahve falında şal eşarp görmek

Kahve falında şal eşarp görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında şal eşarp gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz veya istikrarsız kişiler zaman alıcı olabilir.

Kahve falında eşarp şal görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulur.

Kahve falında şal eşarp görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah şal örtmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi şal almak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başına siyah şal takmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında şal almak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe şal görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo şal görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir