AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah şal vermek

Kahve falında siyah şal vermek

Kahve falında siyah şal vermek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah şal vermek gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Kahve falında siyah renk şal görmek hem çok mutlu olacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah şal görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına yorulur.

Kahve falında siyah şal bağlamak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz şal görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah şal takmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına yorulur.

Kahve falında siyah şal örtmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına siyah şal takmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah şal vermek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir