AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıyla çiçek görmek

Kahve falında saksıyla çiçek görmek

Kahve falında saksıyla çiçek görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, geleceği için faydalı adımlar atacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında saksıyla çiçek gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek işlerinin daha da iyi olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulur.

Kahve falında saksılara çiçek ekmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde saksıda çiçek görmek makam sahibi olacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda çiçek vermek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işarettir.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda çiçek hediye almak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında saksısız çiçek görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak çok hayırlı şeylere, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir