AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda çiçek çalmak

Kahve falında saksıda çiçek çalmak

Kahve falında saksıda çiçek çalmak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, suç işleyeceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, çabalarının boşa çıkacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında saksı çalmak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çiçek saksısını değiştirmek ruhani önderlik yapacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına yorulur.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalettir.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı çiçeği görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksılı çiçek görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında saksı ve çiçek görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir