AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda çiçek vermek

Kahve falında saksıda çiçek vermek

Kahve falında saksıda çiçek vermek yeni bir ilişkiye başlamaya, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, hastalıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek vermek gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Kahve falında saksıda çiçek açtığını görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında saksı çiçek dikmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet eder.

Kahve falında saksıya çiçek dikmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet eder.

Kahve falında saksılı çiçek görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret eder.

Kahve falında evde saksıda çiçek görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıyla çiçek görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek ve saksı görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir