AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda çiçek ekmek

Kahve falında saksıda çiçek ekmek

Kahve falında saksıda çiçek ekmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, imkânsızı başaracağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında saksılara çiçek ekmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıya çiçek ekmek görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde saksıda çiçek görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek almak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına delalettir.

Kahve falında saksısız çiçek görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, işe ve aşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir