AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksısız çiçek görmek

Kahve falında saksısız çiçek görmek

Kahve falında saksısız çiçek görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ona kol kanat gereceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işarettir.

Kahve falında saksısız çiçek gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Kahve falında saksıda çiçek dikmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya çiçek dikmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında boş çiçek saksısı görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksılara çiçek dikmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda sarı çiçek görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saksı çiçek dikmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir