AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksılara çiçek ekmek

Kahve falında saksılara çiçek ekmek

Kahve falında saksılara çiçek ekmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, geçim derdinin son bulacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kurulu düzenin bozulacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında saksılara çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmeye çalışmanız veya olayları doğru değerlendirmeniz farklı yaklaşımlar geliştirerek ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında saksıya çiçek ekmek görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, borçlarını bitireceğine alamet eder.

Kahve falında saksılara çiçek ekmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında saksı çiçeği hediye almak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Kahve falında saksısız çiçek görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında saksıda çiçek açtığını görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir