AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıya su dökmek

Kahve falında saksıya su dökmek

Kahve falında saksıya su dökmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya su dökmek gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında saksıya su dökmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında abdest suyu dökmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet eder.

Kahve falında ayağına su dökmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Kahve falında kafadan aşağı su dökmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin arkasından su dökmek hayırlı bir eşe, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu su dökmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağa su dökmek ekmeğinin bereketleneceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir