AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sıcak su dökmek

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, heveslerinin de azalacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, saygınlığa alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su dökmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sıcak su dökmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü üzerine su dökmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir