AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıya menekşe ekmek

Kahve falında saksıya menekşe ekmek

Kahve falında saksıya menekşe ekmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, rahata kavuşacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıya menekşe ekmek gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Kahve falında saksıya menekşe ekmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda menekşe görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı menekşe görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına işarettir.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine işarettir.

Kahve falında menekşe ekmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mor menekşe ekmek özlemlerini bitireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine işarettir.

Kahve falında menekşe toplamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir