AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı menekşe görmek

Kahve falında saksı menekşe görmek

Kahve falında saksı menekşe görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, geçim derdi yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı menekşe gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında saksıda menekşe görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksı menekşe görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında saksıya menekşe ekmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında menekşe çiçek görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet eder.

Kahve falında solmuş menekşe görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi olarak güç kazanacağına delalettir.

Kahve falında mor menekşe dikmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir