AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor menekşe ekmek

Kahve falında mor menekşe ekmek

Kahve falında mor menekşe ekmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında mor menekşe ekmek gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Kahve falında mor menekşe ekmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, çok daha fazla mesai harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret eder.

Kahve falında mor menekşeler görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında mor menekşe toplamak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalet eder.

Kahve falında mor menekşe görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalettir.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor menekşe dikmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında menekşe ekmek işinde zarar edeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir