AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıya menekşe dikmek

Kahve falında saksıya menekşe dikmek

Kahve falında saksıya menekşe dikmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Romantizme veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanız stresi azaltabilir.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda menekşe görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıya menekşe ekmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek karlı işler yapacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksı menekşe görmek çok büyük paralar kazanacağına, kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında mezara menekşe dikmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına yorulur.

Kahve falında mor menekşe dikmek yardımda bulunacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine rivayet eder.

Kahve falında menekşe dikmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir