AnaSayfa / Genel / Kahve falında menekşe ekmek

Kahve falında menekşe ekmek

Kahve falında menekşe ekmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında menekşe ekmek gördüyseniz:

  • Ziyaretçilerle veya arkadaşlarla vakit geçirmek yeni fikirlere veya yaşam tarzınızda değişikliklere yol açabilir.

Kahve falında mor menekşe ekmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında saksıya menekşe ekmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında menekşe ekmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine yorulur.

Kahve falında sarı menekşe görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında menekşe koklamak âlim kimselerden feyz alacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında afrika menekşesi görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda menekşe görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir