AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda menekşe görmek

Kahve falında saksıda menekşe görmek

Kahve falında saksıda menekşe görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kendisini eve kapatacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda menekşe gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz durumunda evinizde veya yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda menekşe görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında saksıya menekşe ekmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında saksı menekşe görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mezara menekşe dikmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında menekşe yaprağı görmek maddi gücünün de daimi olacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir