AnaSayfa / Genel / Kahve falında menekşe toplamak

Kahve falında menekşe toplamak

Kahve falında menekşe toplamak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, insanları kandıracağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında menekşe toplamak gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın.

Kahve falında menekşe toplamak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında mor menekşe toplamak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında solmuş menekşe görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, elinize para geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ menekşesi görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında menekşe çiçek görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında menekşe ekmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Kahve falında menekşe çiçeği görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında afrika menekşesi görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir