AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda mor menekşe görmek

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, üzüntülerin son bulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, gelirinin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında saksıda mor menekşe gördüyseniz:

  • Bazı konulara yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıya menekşe ekmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda menekşe görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek iyiliğe kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksı menekşe görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor menekşe dikmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mor menekşe toplamak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir