AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara menekşe dikmek

Kahve falında mezara menekşe dikmek

Kahve falında mezara menekşe dikmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına inanılır.

Kahve falında mezara menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında mezara menekşe dikmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa menekşe dikmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek sıkıntılı bir işe girileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında menekşe dikmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor menekşe dikmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında menekşe çiçeği görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında menekşe koklamak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında mor menekşe ekmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir