AnaSayfa / Genel / Kahve falında menekşe dikmek

Kahve falında menekşe dikmek

Kahve falında menekşe dikmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, büyük işlere imza atacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Kahve falında menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında toprağa menekşe dikmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında menekşe dikmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara menekşe dikmek emellere ulaşılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında mor menekşe dikmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında menekşe çiçek görmek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına delalet eder.

Kahve falında mor menekşe toplamak idealist davranacağına, çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında afrika menekşesi görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir