AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor menekşe dikmek

Kahve falında mor menekşe dikmek

Kahve falında mor menekşe dikmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mor menekşe dikmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında mezara menekşe dikmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine yorulur.

Kahve falında menekşe dikmek sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa menekşe dikmek konforunu ve rahatını yitireceğine, yoğun stres altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mor menekşeler görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında mor menekşe görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir