AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıdan çiçek koparmak

Kahve falında saksıdan çiçek koparmak

Kahve falında saksıdan çiçek koparmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında saksıdan çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Kahve falında saksı ve çiçek görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yüksek tahsil yapacağına delalet eder.

Kahve falında çiçekli saksı görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında saksı çiçek görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksılara çiçek dikmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek hediye almak insanlara olan güvenin artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir