AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli saksı görmek

Kahve falında çiçekli saksı görmek

Kahve falında çiçekli saksı görmek kendini yiyip bitireceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kazancının hiç azalmayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, işlerinin hızlanacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında çiçekli saksı gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden saksıda çiçek almak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda beyaz çiçek görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksı çiçek sulamak zamandan da kar edeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında saksılı çiçek almak sıkıntılarından arınacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında saksı çiçeği satın almak türlü musibetlere uğrayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saksıda çiçek görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir