AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksılara çiçek dikmek

Kahve falında saksılara çiçek dikmek

Kahve falında saksılara çiçek dikmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saksılara çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Kahve falında saksı çiçek dikmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında saksılara çiçek dikmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda çiçek dikmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıya çiçek dikmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, düşmanından kurtulmaya inanılır.

Kahve falında saksıya ağaç dikmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Kahve falında saksıya çam ağacı dikmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalettir.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya bir şey dikmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir