AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı ve çiçek görmek

Kahve falında saksı ve çiçek görmek

Kahve falında saksı ve çiçek görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, geçim kaygısı duymayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksı ve çiçek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hasretlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda büyük çiçek görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek çok ünlü bir kişi olacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında saksıyla çiçek almak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yokluk içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında saksıdan çiçek koparmak şükredeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir