AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı çiçek görmek

Kahve falında saksı çiçek görmek

Kahve falında saksı çiçek görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksı çiçek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Kahve falında saksıda pembe çiçek görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saksı çiçekler görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda açmış çiçek görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında saksıda büyük çiçek görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir